Theme Preview Rss

Potrebni saradnici za blog

Pozdrav Travionari!

Ovaj blog trenutno nema neku perspektivu po pitanju novih interesantnih sadržaja koji bi pomogli igračima i ljubiteljima Traviana. Web tim su napustili svi dosadašnji autori zbog fakultetskih obaveza. Zato ovim putem apelujem na vas sve aktivne igrače i dobre ljude koje žele da učestvuju u daljem razvoju bloga neka se jave dole u komentaru a ja ću ih kontaktirati oko daljih uputstava.

Ono što se zahteva od vas jste da pišete jednom sedmično aktuelnosti sa servera ili nove tutorijali u oblasti igre. Pored toga mogu se kačiti i najinteresantniji napadi, odbrane, youtube klipovi i ostale interesantne stvari...

PS. Nebitno je da l' ste Rimljanin, Gal ili Teuton, bitna je dobra zabava i druženje!

Pozdrav i svako dobro!

2 komentara:

Анониман је рекао...

alo ! samo napred sa ovim, samo pisi care :D

Nosiljka za bebe, sediste za auto plus lezaljka је рекао...

Kupite za bebu nosiljku i lezaljku za auto

Nosiljka za iznošenje bebe iz porodilišta i lako prenošenje. Ležaljka za bebu i sedište za auto. Multiprakticna, dobro ocuvana, kvalitetna plastika.
Tenda sa uloškom koji se skida radi održavanja, rucka se prebacuje a na ravnoj podlozi se nosiljka ljulja što se može videti na slikama.
Nigde nije pocepana niti izbledela vec ju je dete preraslo, prvi vlasnik. Sa atestom. Predvideno za bebu od rodenja do 9 meseci.