Theme Preview Rss

Pobegulje

Као што видите многи савези имају своје колоније на периферијама мапе: (Nekra, Kzini, SRB.NW, Titansi, 4S itd). Неки то раде организовано - Кзини® што је за сваку похвалу (тиме су веђ обезбедили монопол на периферији), док неки савези слободно пуштају своје играче да им се шврђкају по мапи :)

Колико се исплат правити села на периферији и да ли је то суштина травиана?
Ово је мој поглед на то: уколико не можете да се мерите са противницима од почетка сервера или сте закаснили да ухватите неку добру житницу, ово је пун погодак за вас и ваш савез :)

АЛИ ако већ имате 2-3 села у централном делу мапе, нема разлога за бегање. Ваш савез а и ви ће бити у мањку по броју села у централном делу мапе (где се битке воде). Временом ће да пада село по село, и када вам остану само периферијска села увидећете своју грешку.

Наравно постоји и друга алтернатива а то је да сте неприкосновени у свом делу мапе (северо-запад, севоро-исток, југо-запад, југо-исток) а то можда има само главни савез Кзина (зависи да ли се кидају са Моссадом) онда може се пријуштити луксуз и направити викендице :)